Nyheder

Bryggeriet Skands nyhedsfeed

Der er rundvisning/ølsmagning på Bryggeriet Skands lørdag d. 25. Februar kl. 14:00-15:30. Man kan deltage med og uden Smartbox. Uden Smartbox er prisen DKK 125 /person. Tilmelding kan ske på bs@bryggeriet-skands.dk.
Max antal deltagere: 20
Obs. under 8 deltagere aflyses arrangementet og holdes en anden dag.
... Se MereSe Mindre

Se på Facebook
·Del

Et billede fra årets modemesse hos Urban Brands kan man få en liflig Humlefryd. ... Se MereSe Mindre

Se på Facebook
·Del

Som nogle ved og har smagt, har vi udviklet en ølcocktail ved brug af EgtvedPigens Bryg. Opskriften på denne er følgende:
10 cl EgtvedPigens Bryg
2 cl vodka
1.75 cl sukkervand med tyttebærsaft
Lime
Den friske og sommerlige drink serveres på knust is.
... Se MereSe Mindre

Se på Facebook
·Del

Så er den 1. Påskebryg tappet. Lille Gul til Kvickly Allerød. Vi har også lavet et par fustager, som kan smages på Årets Ølfestival i Lokomotiv værkstedet d. 18.-20. Maj ... Se MereSe Mindre

Se på Facebook
·Del

Mange tak for et stort fremmøde ved vores reception d. 6. Januar 2017. Det var en utrolig dejlig eftermiddag. ... Se MereSe Mindre

Se på Facebook
·Del

Invitation

For at markere det nye skifte og derudover ønske hinanden et godt nytår, vil det glæde os alle på Bryggeriet Skands at se vores kunder og samarbejdspartnere til nytårsreception nu på fredag, den 6. januar 2017, fra kl 13:00 til kl. 15:30.
Alle er velkomne til selvfølgelig et glas fadøl og lidt at spise.
... Se MereSe Mindre

Se på Facebook
·Del

Pressemeddelelse fra Bryggeriet Skands A/S

Bryggeriet Skands blev i 2003 etableret af Birthe og Morten Skands med en vision om, at det gamle bryggerhåndværk igen skulle i højsædet.

Birthe og Morten har nu besluttet at sælge virksomheden, som led i et generationsskifte til Ernst Kristensen og Søren Truelsen. Det har været vigtigt for Birthe og Morten at finde nogle personer, som var indstillet på og i stand til at overtage bryggeriet og føre det videre baseret på de samme gode værdier og kvaliteten, som præger bryggeriet i dag, og det er nu lykkedes.

Der er også fundet en model, der sikrer, at Birthe fremadrettet vil være tilknyttet bryggeriet. Birthe vil fortsat sidde i Bryggeriets bestyrelse og vil fortsat fungere som ambassadør for bryggeriet i forskellige sammenhænge, hvor bryggeriet og dets produkter skal præsenteres. Birthe vil også fortsat deltage i arbejdet med at udvikle nye spændende øl varianter sammen med bryggeriets medarbejdere og samarbejdspartnere.

Det har i denne proces været vigtigt for alle parter, at generationsskiftet ikke vil få nogen indflydelse på den kvalitet og service, som kunderne oplever i dag.

I praksis betyder det, at Birthe får mulighed for at tage et skridt tilbage fra den daglige drift og fremadrettet kunne fokusere på de lidt ”sjovere” opgaver.

Ernst Kristensen og Søren Truelsen er passioneret omkring bryggeriet og dets produkter, og ser frem til, sammen med bryggeriets medarbejdere, at kunne videreføre og yderligere udvikle Bryggeriet Skands til stor glæde for dets mange kunder.

For at markere det forestående skifte og derudover ønske hinanden et godt nytår, vil det glæde os alle på Bryggeriet Skands at se vores kunder og samarbejdspartnere til nytårsreception fredag den 6. januar 2017 fra kl 13:00 til kl. 15:30.

Glædelig Jul fra Bryggeriet og Familien Skands
... Se MereSe Mindre

Se på Facebook
·Del

Det er hvad vi bruger vores 2. Søndag i Advent på. Vi har pakket lidt over 360 gaveæsker. ... Se MereSe Mindre

Se på Facebook
·Del

Der er Skands Julebryg smagning i Kvickly Allerød her i eftermiddag, hvor det er muligt at smage Skands Julerød, som er speciallavet til Kvickly Allerød, og vores egne Julebryg. Kom forbi til en smagsprøve og et godt tilbud. ... Se MereSe Mindre

Se på Facebook
·Del

Vi står i Ridehuset i Aarhus til MAD Messe denne weekend fra 10-17 i dag og 10-16 i morgen. Kom og smag årets Julebryg og en masse andre øl fra sortimentet.
Der er i øvrigt goodiebags til de 50 første gæster både i dag og i morgen, hvor der blandt andet er en lille Julebryg fra Skands i.
Vi glæder os til at se jer!
... Se MereSe Mindre

Se på Facebook
·Del